Moduli

Jedna od najvažnijih karakteristika Octopos sistema je modularnost. Sistem se sastoji od brojnih modula koje je moguće konfigurisati u skladu sa Vašim željama. Bilo da imate kafić, restoran, noćni klub, fast food ili maloprodaju Octopos će biti konfigurisan tačno onako kako Vama odgovara.

Kasa

Moduli - kasaOsnovni modul je kasa koji se koristi za kucanje računa. Ovaj modul je prilagođen za rad sa svim fiskalnim kasama i štampačima na tržištu. Touch screen interfejs olakšava rad na kasi. Izgled samog ekrana je moguće prilagoditi u smislu boja, veličine dugmića, rasporeda artikala i grupa kao i raspoloživih opcija na ekranu. U zavisnosti od potreba na kasi su Vam na raspolaganju moduli za loyalty i/ili dostavu.

Jednostavnom konfiguracijom moguće je dodati više vrsta popusta koji se odobravaju očitavanjem loyalty kartice. Za dostavu Vam nudim kompletno rešenje sa bazom kupaca, telefonima i adresama. Moguće je uzimanje porudžbina sa centralnog mesta i raspoređivanje istih na lokacije za dostavu. Za više detalja pogledajte galeriju slika za kasu na ovom linku.

Porudžbine

Moduli - porudžbineModul za porudžbine je prilagođen radu u lokalima sa velikim obimom posla. U okviru ovog modula, na ekranu se trenutno prikazuju porudžbine koje konobari izdaju preko drugog računara/telefona/tableta. Na ovom modulu se takođe mogu prilagoditi izgled i funkcionalnosti. Moguće je izabrati broj porudžbina na ekranu, zvučnu notifikaciju za pristglu porudžbinu, štampanje bloka porudžbine, itd. Za više detalja pogledajte galeriju slika za porudžbine na ovom linku.

Android

Moduli - android

Android modul je prilagođen za efikasan i brz rad konobara. Omogućava im da putem Android telefona ili tableta kucaju porudžbinu direktno sa stola i tako budu efikasniji. Na taj način će se više posvetiti gostima. Kucanjem porudžbine sa telefona ili tableta ista se prosleđuje na konfigurisani računar za prijem porudžbina. Moguće je porudžbinu prikazati na ekranu ili štampati blok porudžbine. Za više detalja pogledajte galeriju slika za Android na ovom linku.

Administracija

Moduli - administracijaAdministracija je modul za upravljanje kompletnim Octopos sistemom. U ovom modulu na raspolaganju su Vam opcije unosa proizvoda, grupa, kategorija, definisanje korisnika i prava pristupa, kompletno robno-materijalno i finansijsko poslovanje i razne vrste izveštaja. Moduli za administraciju se mogu instalirati na neograničen broj računara. Ukoliko imate fiksnu IP adresu moćićete da koristite administraciju sa bilo kog mesta gde imate internet konekciju. Za više detalja pogledajte galeriju slika za administraciju na ovom linku.

Kontrola preko telefona

Moduli - kontrola preko telefonaKontrola preko telefona je namenjena vlasnicima lokala kako bi brzo i sa bilo kog mesta imali uvod u poslovanje svog objekta. Ovaj modul se može koristiti sa bilo kog uređaja putem web browser-a i ne zahteva nikakvu instalaciju na uređaju. Aplikaciju možete koristiti i na iPhone, iPad ili Mac uređajima takođe. Na raspolaganju su Vam opcije uvida u pazare, račune, izdate artikle, lager, itd. Za više detalja pogledajte galeriju slika za kontrolu preko telefon na ovom linku.