Integracija sa eksternim sistemima

Octopos ide u korak sa vremenom i stalno se unapređuje. Jedna od najvažnijih stvari koju prepoznajemo je integracija sa eksternim sistemima. Trudimo sa da integrišemo što više sistema kako bismo korisnicima pružili najbolje iskustvo. Upravo ovo je nešto što nas izdvaja na tržištu i otvara mnogo mogućnosti.

Klijentima su na raspolaganju sledeći sistemi integracije:

WooCommerce

 

 

Najpopularnija e-commerce platforma je sada potpuno integrisana sa Octopos-om. Kreirajte svoju web prodavnicu u WooCommerce a mi ćemo za 10 minuta podesiti slanje porudžbina u Octopos. Podržane su mogućnosti modifikatora za proizvode, popusta, dostave, itd.

Možete izabrati da li će porudžbina biti prosleđena prilikom kreiranja ili prilikom promene statusa u neki određeni. Kreiranje web prodavnice i integracija sa Octopos-om nikada nije bila lakša!

Wolt

Dostava preko Wolt-a je sada potpuno integrisana sa Octopos-om. Nakon potvrde porudžbine u Wolt-u, ista će automatski biti snimljena u Octopos. Biće odštampana porudžbina, obeležen sto i upisana Wolt šifra na koju će se dostavljač pozvati prilikom preuzimanja.

Na ovaj način smanjujete mogućnost greške jer će sve porudžbine automatski biti snimljene. Takođe ne gubite nepotrebno vreme na prekucavanje i možete da se fokusirate na brzu pripremu porudžbine.

Glovo

 

Najbolji sa najboljima. Potpusna integracija sa Glovo platformom će Vam omogućiti još jednostavniji rad u Octopos-u.

Korišćenjem ovog modula možete kreirati ili menjati meni, cene, slike i opise proizvoda na jedan klik. U ovoj integraciji su podržani modifikatori i popusti. Prilikom prijema porudžbine u Glovo, automatski će ista biti prosleđena na kasu u Octopos-u.

Uz porudžbinu dobijate informacije o dostavi i preuzimanju, kao i sve detalje koje je kupac naveo prilikom poručivanja.

Tookan

Tookan sistem dostave je moćan alat koji je sada potpuno integrisan sa Octopos-om. Organizujte svoju dostavu na profesionalan način sa mogućnosšću praćenja dostavljača, vozila i porudžbina. Mogućnost automatskog raspoređivanja porudžbina i kreiranja optimalne rute.

Octopos je sada integrisan sa Tookan platfrmom tako što Vam omogućava da prilikom prijema porudžbine za dostavu ista automatski bude prosleđena na Tookan Dashoard. Bilo koja izmena ili storniranje porudžbine će automatski ažurirati istu na Tookan platformi.

Moj E-Račun

U susret novim zankonskim rešenjima sve fakture će biti obavezne da se šalju kao elektronske fakture. Octopos je integrisan sa ovom platformom koja već ima puno referenci u zemlji i regionu. Korišćenjem ove platforme direktno iz Octopos-a možete poslati elektronski potpisanu fakturu koju će klijent moći da preuzme na portalu.